23.08.2024

Jalkapohjien tuesta kiittää koko kroppa

BlogiDiabetesTerveys ja hyvinvointi

Jipii, pohjallisista on tullut trendikkäitä! Toivottavasti tämä muoti kestää pitkään, sillä suhteellisen simppelin oloiset läpyskät pystyvät suoranaisiin ihmetekoihin.

Jalkapohjien tuesta kiittää koko kroppa

Hyvät pohjalliset tukevat askelia ja lisäävät liikkumismukavuutta.

Täsmäapua oikeanlaisilla pohjallisilla saadaan muun muassa kantapään, päkiän ja jalan holvikaarten ongelmiin. Pohjallinen voi auttaa myös vaivaisenluuhun, polvikipuihin ja selkäongelmiin.

 

Etulyöntiasemassa ovat tietysti valveutuneet. He, jotka hankkivat kunnon pohjalliset jo ennen kuin kipuja ilmaantuu. Ihan "vain" tukemaan jalan rakennetta ja jaksamista esimerkiksi urheilun, jatkuvan seisomatyön tai haasteellisen geeniperimän takia.

 

Me enemmän hetkessä elävät kiinnostumme pohjallisista siinä vaiheessa, kun sattuu liikaa tai terveydenhuollon ammattilainen vahvasti vihjailee. Pohjalliset tungetaan ensin niihin rakkaimpiin tossuihin, jotka jo irvistelevät, mutta nousevat läpysköiden kanssa uuteen nousuun. Jos ihmeparannusta ei tule, tossut vaihdetaan nöyrästi jalkaa paremmin tukeviin kenkiin. Yhdessä hyvien pohjallisten kanssa maailma on yhtäkkiä erilainen. Parempi.

 

Hyvät pohjalliset antavat tukea juuri sinne, missä sitä kaivataan. Ne ovat keveydestään huolimatta sopivan jämäkät ja vaimentavat iskuja. Pohjallinen valitaan tavoitteiden ja käyttötarkoituksen mukaan. Mikäli vaiva on jo olemassa, keskitytään sen helpottamiseen ja mahdollisuuksien mukaan myös eliminoimiseen. Aina valmispohjalliset eivät riitä, vaan jalat tarvitsevat räätälöityä apua. Onneksi sitäkin on saatavilla.

 

Pohjallisten ostaminen ei yksistään riitä. Niitä pitää myös käyttää...

 

Tästä pääset verkkokauppamme pohjallisvalikoimaan. Keveämpiä askelia!