01.09.2024

Äly valui sukkiin – ja kiitos siitä!

BlogiDiabetesTerveys ja hyvinvointi

Ensilukemalla Incrediwearin Circulation-verenkiertosukkien saateteksti kuulostaa lähinnä lohduttavalta sadulta. Että olisi olemassa terapeuttiset sukat, jotka lievittävät kipua, edesauttavat palautumista ja vähentävät tulehdusta sekä turvotusta? Nice, kivaa. Seuraavaksi haltiatar heilauttaa säkenöivää taikasauvaansa jamaailmasta katoaa kipu surun kera?

Äly valui sukkiin – ja kiitos siitä!

Ironia sikseen, sillä tulehdusta estävät asusteet ovat tosissaan moderni tapa hoitaa kehoa. Incrediwear-tuotteisiin upotettu taika syntyy germaniumin ja hiilen avulla. Nämä puolijohteet reagoivat kehon lämpöön vapauttaen negatiivisia ioneja. Ionit aktivoivat soluvärähtelyjä, mikä lisää sekä imunestekiertoa että verenkiertoa. Kun imunestekierto saa boostia, se pystyy viemään turvotusta pois hoidettavalta alueelta. Lisääntynyt verenkierto puolestaan auttaa tuomaan enemmän happea ja ravinteita hoidettavalle alueelle. Tämä happi- ja ravinnelisäys optimoi kehon luonnollista paranemisprosessia. Samaan aikaan sukkien materiaali lämpösäätelee kudosta pitäen lämpötilan alhaalla. Näin pyritään vähentämään kudosvaurioiden syntymistä.

Incrediwear Circulation -verenkiertosukkia suositellaan nivelrikkoon, nivelreumaan, nivelkipuun, yleistyneeseen kipuun ja turvotukseen, akuutteihin vammoihin ja kroonisiin tiloihin, jalkojen alueen leikkausta edeltävään ja jälkeiseen hoitoon, artroskooppisten toimenpiteiden yhteyteen, vammojen ennaltaehkäisyyn sekä toipumiseen, venymiin, nyrjähdyksiin, murtumiin, neuropatiaan, plantaarifaskiittiin, levottomiin jalkoihin, akillesjänteen korjaukseen, huonoon verenkiertoon ja siten myös kylmille jaloille.

Lyhyemmin ilmaisten nämä ihmesukat on kehitetty lihasväsymyksen ja -kivun hillitsemiseen sekä turvotuksen vähentämiseen. Niitä voi käyttää diagnosoitujen haasteiden lisäksi treeneissä suoritusten parantamiseen ja treenin jälkeen palautumisen edistämiseen. Ajallisia käyttörajoituksia ei ole, joten verenkiertosukkia voi käyttää myös unisukkina. Sehän viehättää: edistyksellinen teknologia hoitaa hommat puolestasi vaeltaessasi unten mailla.

Puolijohteet eivät tee sukkien neuloksesta ääriherkkää. Ne eivät huuhtoudu tekstiilistä pois eivätkä menetä ominaisuuksiaan ajan kuluessa. Sukissa on puuvillaa ja nylonia, jotka sisältävät germaniumia sekä polyesteriä, joka sisältää hiiltä. Muutama prosentti spandexia lisää sukkien elastisuutta. Verenkiertosukat voi pestä koneessakin 40 asteessa, mielellään pesupussissa. Kuivausrumpuun niitä ei kannata heittää. Normimeininkiä.

Ilahduttavina asiakasterveisinä saimme kuulla, että neuropatiasta kärsivä henkilö sai näistä sukista apua. Kävely sujui paremmin ja sukat olivat alusta asti jalassa yölläkin. Myös hänen hoitokissansa oli ihastuksissaan ja linnoittautui keinoemonsa nilkkojen päälle. Taisi kollinkin veri kiertää tavallista paremmin.

Tuntemukset ovat aina henkilökohtaisia. Voi kun nämä auttaisivat sinuakin! Yhtä konstia, joka jelppaisi kaikkia, ei ole vieläkään keksitty. Mutta mitä useampi saa "puettavasta tulehduskipulääkkeestä" apua, sitä enemmän on toivoa yhä kehittyneempien asusteiden ja vaatteiden auttamisesta terveytemme ylläpitämisessä.

Ja hei, tätä tuoteperhettä meillä edustaa myös edistyksellinen polvituki. Odotamme luonnollisesti vielä sitä kokovartalosukkaa, joka tekee meistä uusia ihmisiä...

 

Marjut Saarinen